Nieuwe website voor Fiktech B.V.

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe website voor Fiktech B.V.

De Nederlandse website van Fiktech B.V. is recent volledig vernieuwd. Doordat regelmatig nieuwe pagina’s werden toegevoegd aan de website was deze minder overzichtelijk geworden. Pagina’s zijn gesplitst en subpagina’s zijn ingevoerd om diepte aan te brengen. – De weblinks zijn duidelijker herkenbaar gemaakt door gebruik van een andere lay-out. – Op iedere pagina staan rechtsonder de Index aangegeven, zodat switchen naar een andere pagina duidelijker is geworden. Wij menen dat de website van Fiktech flink aan gebruiksvriendelijkheid heeft gewonnen. Wij zullen echter continu blijven veranderen en verbeteren. Graag vernemen wij uw commentaar nadat u onze site weer hebt bezocht!
Momenteel wordt ook hard gewerkt aan een upgrade van de Duits/Franstalige website van Fiktech.

De vernieuwing van onze website heeft er wel toe geleid, dat de verschillende Hyperlinks (verwijzen direct naar een specifieke pagina) gewijzigd zijn. Onderstaand de belangrijkste op een rijtje:
Diensten
Engineering & Advies
Cursussen
Interim SalesManagement
Kennismanagement

Producten
Overzicht
ATEX Terugslagkleppen
ATEX stofzuigers
HD & LD Luchtmessen
Vortex Schakelkast Koelers
Vortex Spotkoelers
Pneumatisch transport HD
Pneumatisch transport LD
Beluchtingschijven
Stofmonitoring
Emissiebewaking
Vacuümtechniek
Akoestische Generatoren

Geschreven door

Fiktech B.V. - Productieoptimalisatie

Fiktech: Ontstoffingstechniek & Productieoptimalisatie Fiktech maakt machines en productieprocessen béter. Oplossingen die bij productie optimalisatie worden ingezet zijn onder meer: Vortex Schakelkast Koeler, Luchtmes, Beluchtingschijf, Vacuumpompen, ATEX terugslagklep, Zijkanaalventilator, Pneumatisch... Lees meer