Nieuwe IAI WU polsaandrijving van IAI Industrial Robots

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe IAI WU polsaandrijving van IAI Industrial Robots

De nieuwe MU polsaandrijvingen van IAI Industrial Robots bestaan uit een zwaai en rotatie aandrijving in één compacte behuizing.
De polsaandrijvingen zijn in combinatie met IAI cartesisch systemen zeer geschikt voor lichte robotachtige toepassingen. De aandrijvingen zijn voorzien van twee geïntegreerde 24Vdc stappenmotoren, beide uitgevoerd met absoluut encoders.

– 2 bouwgroottes
– Max. koppel: 1.65Nm
– Max. gewicht: 2kg
– Max. snelheid: 1200gr/s

– 24V stepper – polsaandrijving
– Swing: max. 105 graden
– Rotatie: max. 360 graden

Afhankelijk van de applicatie is het mogelijk om iedere gewenste opstelling te selecteren.

Typische applicaties zijn pick & place, labeling- en inspectiesystemen.

MSEL: Meer-assige positioneerbesturing

De MSEL controller van IAI is een vrij programmeerbare meer-assige controller waarbij de besturing en de vermogensregelaars in één behuizing zijn ondergebracht. Met deze controller is het mogelijk om profielen vast te leggen en interpolerende bewegingen te maken.
Eventuele communicatie met een bovenliggende besturing is mogelijk via digitale I/O of met bussystemen, zoals ProfiNet, EtherCAT en DeviceNet.

Geschreven door

ATB Automation

ATB Automation is al vele jaren leverancier van diverse kwalitatief hoogwaardige componenten voor aandrijftechniek en besturingstechniek in de Benelux. De productmanagers van ATB Automation zijn gespecialiseerd in de techniek en... Lees meer