Nieuwe generatie chloordioxide systemen BelloZon®

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe generatie chloordioxide systemen BelloZon®

Voor maximale output met een zo laag mogelijk verbruik van chemicaliën en maximale bedrijfsveiligheid. Chloordioxide heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten desinfectie en is ecologisch duurzaam. Vanwege de hoge reactiviteit, moet chloordioxide worden vervaardigd met behulp van speciale apparatuur en mag het niet worden vervoerd.
Onze chloordioxide systemen Bello Zon® CDVd en CDKd zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk en veilig worden geïntegreerd in elk waterbehandelingsproces.

We hebben onze bestaande Bello Zon® systemen verder ontwikkeld. U profiteert van een nieuwe generatie chloordioxide systemen in bekende prominente kwaliteit. Het nieuwe besturingselement maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening mogelijk. Een ander hoogtepunt is communicatie via alle bestaande BUS-systemen, webservers en met ons DULCOnneX-platform.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

ProMinent Verder b.v.

ProMinent Verder in Vleuten is de Nederlandse vertegenwoordiging van de internationale ProMinent Groep. Al ruim 50 jaar is ProMinent wereldwijd actief in de waterbehandeling en doseeroplossingen voor de procesindustrie. ProMinent... Lees meer