Nieuwe betaalbare en doeltreffende lekdetector

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe betaalbare en doeltreffende lekdetector

Door middel van de LD 300 Lekdetector van CS Instruments kan op een betrouwbare kosteffectieve manier worden gezocht naar lekkages in uw perslucht, stoom of vacuüm systeem. Lekkages produceren ultrasoon geluid wat door het menselijk oor niet waarneembaar is. De LD300 vangt dit geluid op en vertaald het in een signaal wat wel hoorbaar is. Door de isolerende koptelefoon kan zelfs naar lekkages worden gezocht in ruimtes waar omgevingsgeluid aanwezig is.
De lucht die ontsnapt uit een perslucht lekkage met een grote van 1mm2 komt overeen met een verlies van ongeveer EUR. 280,00 per jaar, een LD300 heeft zich dan ook binnen 4 gevonden en gerepareerde lekkages terugverdient.
De LD 300 wordt geleverd inclusief een focus tip en een ingebouwde laser zodat de exacte locatie van de lekkage kan worden gevonden en worden gemarkeerd en een draagkoffer voor de LD300 en alle accessoires.

Geschreven door

Adsensys BV

Adsensys levert en onderhoud verschillende sensoren voor het meten van druk, flow, luchtsnelheid, zuurstof of Ph in de industrie. Hiervoor kunnen complete systemen worden opgebouwd of een enkele sensor met... Lees meer