Naamsverandering en verhuizing Wesealit

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Naamsverandering en verhuizing Wesealit

Bij velen is bekend dat wij juni 2011 gestart zijn als Wesealit sealing Technology. Vanaf 21 mei 2015 zijn wij verder gegaan als Wesealit B.V. (KvK 63355248). Voor u heeft dit uiteraard geen gevolgen, enkel voordelen aangezien wij in juni zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Hendrik ter Kuilestraat 5B te Enschede.

In ons pand van ca. 300 m2 beschikken wij over een compleet nieuwe werkplaats om al uw mechanical seals te kunnen reviseren Hierdoor zullen uw pompen in een mum van tijd weer operationeel zijn zodat stilstand drastisch wordt beperkt.

Wesealit B.V. beschikt nu over een magazijn van 80 m2 waarin meer dan 500 mechanical seals op voorraad liggen. Wij zijn voortdurend bezig met het aanvullen van onze voorraad om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Dagelijks zijn wij van 08:00 uur tot 17:00 uur aanwezig maar altijd 24/7 telefonisch en per E-mail bereikbaar.

Mocht u in de gelegenheid zijn dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen onder het genot van een lekkere kop koffie.

Graag tot ziens aan de Hendrik ter Kuilestraat 5B te Enschede!

Geschreven door

Wesealit B.V.

Specialist op het gebied van mechanical seals voor iedere pomp, roerwerk of andere rotating equipment. Voor zowel standaard als special en nieuw als revisie. Zoekt u een oplossing? Dan helpen wij u verder! Lees meer