Medicijnresten uit afvalwater zuiveren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Medicijnresten uit afvalwater zuiveren

Een van de grootste uitdagingen voor de toekomstige drinkwaterfabrieken in Zweden is het verminderen van het chemicaliënverbruik en het voorkomen van het vrijkomen van micro-verontreinigende stoffen zoals farmaceutische reststoffen en toxines in het drinkwater.

Als onderdeel van dit doel heeft een belangrijke grootstedelijke drinkwaterbeheerder zich tot Ozonetech gewend om RENA ™ te leveren, een ozon-systeem met een turnkey-functie, om de capaciteit van de watervoorziening 100 jaar later te schalen.

Ozonetech zal deel uitmaken van het ontwerp- en onderzoeksteam achter dit project, evenals het produceren, installeren en in bedrijf stellen van het waterbehandelingssysteem.

”Samen met het doel van het bedrijf om schoon en veilig water te bieden, vandaag en morgen, is Ozonetech enthousiast om de meest complete ozonsystemen van de markt te presenteren in dit project.” We zijn ervan overtuigd dat dit een baanbrekend project zal zijn, dat de standaard zal bepalen voor waterzuivering in de toekomst.” , zegt Behrooz Gilanpour, CEO.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Desinfectie-Techniek

Desinfectie-Techniek is een technische handelsfirma in desinfectie apparatuur voor de voedingsmiddel en- dranken industrie evenals afvalwaterzuiveringen. De systemen zijn niet belastend is voor het milieu en zijn de ideale manier... Lees meer