M.I.P. gaat testdraaien op nieuwe locatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: M.I.P. gaat testdraaien op nieuwe locatie

Deze maand zijn we gestart met het inrichten van de nieuwe fabriek te Moerdijk en we hebben zeker niet stilgezeten. De afzuiginginstallatie voor styreen is deels geplaatst en de plaatsing van de nieuwe horizontale wikkelmachine is vol aan de gang. Heftrucks en hoogtewerkers zijn geleverd samen met de eerste gelcoat en spuitmachines. Ook de 5 stk zware bovenloopkranen met een totale hefcapaciteit van 65 ton zijn er klaar voor. De komende weken zullen we verder werken aan de bulkopslag voorraad tanks om het hars in op te slaan, de persluchtvoorzieningen en de aandrijving van de mal voor de grote diameters.

We gaan op de eerste machines testdraaien zodat we kunnen gaan beginnen aan de eerste projecten. De extra capaciteit komt op het juiste moment omdat de vraag naar M.I.P. composiet tanks en silo’s stijgend is.

Geschreven door

M.I.P. nv

M.I.P. is de leverancier van duurzame opslagsystemen in glasvezelversterkte kunststof (GVK). M.I.P. biedt totaaloplossingen voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen. M.I.P. voert kwaliteit hoog in het... Lees meer