Lezing over wijzigingen uit de BRC en IFS versies 6 op FOODTECH 2012

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lezing over wijzigingen uit de BRC en IFS versies 6 op FOODTECH 2012

Voedselveiligheid blijft één van de grootste aandachtspunten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Ons voedsel moet veilig zijn en afnemers willen de garantie dat het kwaliteitssysteem van een leverancier voldoet aan bepaalde eisen. In 2012 zijn de aangescherpte eisen van de BRC en IFS versies 6 van kracht gegaan. Op FOODTECH, 23 en 24 mei in Autotron Rosmalen, gaat architect Gert de Vries van Bessels Architekten en Ingenieurs in op de consequenties voor de producerende en – verwerkende voedingsmiddelenindustrie.

Op de vakbeurs FOODTECH staat het lezingenprogramma vol met interessante onderwerpen die nu spelen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Voor food professionals dé manier om het netwerkplatform te combineren met een update van de laatste branche ontwikkelingen. Eén van de lezingen op FOODTECH gaat in op de nieuwste eisen van BRC en IFS. Wat zijn de consequenties van de aangescherpte eisen uit de BRC en IFS versies 6?

De talrijke vernieuwingen voor de twee belangrijkste standaards in de voedingsmiddelenindustrie houden de branche in spanning. Gert de Vries neemt de bezoekers mee langs de nieuwste bouwkundige consequenties uit de BRC en IFS versies 6. Daarnaast wordt ingegaan op de consequenties en de zin en onzin van de verschillende bouwkundige oplossingen om een gebouw voedselveilig te krijgen en te houden. Naast organisatorische maatregelen kan ook worden gedacht aan terreinbeveiliging, cameratoezicht en toegangscontrole.

Bezoekers zijn welkom om gratis de lezing bij te wonen en hun specifieke uitdaging bespreekbaar te maken. Voor meer informatie over het programma, de deelnemers en een gratis bezoek, kijk op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL

Geschreven door

Easyfairs NV

Lees meer