LeBlansch levert programma roterende sluizen Comav s.r.l.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: LeBlansch levert programma roterende sluizen Comav s.r.l.

Comav s.r.l. is een toonaangevend producent van roterende sluizen (doseersluizen, doorvalsluizen, doorblaassluizen en trailerdoorblaassluizen) welke in uiteenlopen processen worden ingezet. Deze draaisluizen kunnen worden ingezet als doorvalsluis en tegelijkertijd als luchtslot onder cyclonen en stoffilters, als doseersluis voor het doseren en uitdragen van poedervormige producten, granulaten, flakes en pellets onder silo’s, hoppers of schroeftransporteurs of als doorblaassluis voor het doseren en uitdragen van droge grondstoffen in pneumatische transportsystemen.

Naast de gietijzer en RVS uitvoeringen van het huis zijn er vele rotoruitvoeringen mogelijk. De Comav s.r.l. roterende sluizen zijn leverbaar in een doorval, doorblaas, ronde, vierkante en snel-reinigbare uitvoering leverbaar, alle uitvoeringen kunnen worden geleverd conform ATEX94/9/EG.

Om de corrosiebestendigheid en levensduur van de roterende sluizen te vergroten/verhogen, is het mogelijk om de behuizing en de rotor van de roterende sluizen te voorzien van een hard verchroomde coating of nikkelcoating. De nikkelcoating is een goed alternatief voor roestvaststaal, heeft een hardheid van +/- 700hv en kan geleverd worden met een NSF Foodgrade certificaat.

Comav s.r.l. bied gegarandeerde betrouwbaarheid met vele industriële toepassingen in de levensmiddelen-, kunststoffen-, chemie- en mineralenindustrie. Door de eenvoudige doch robuuste constructie is de prijs-/ kwaliteitverhouding van de Comav s.r.l. sluizen uitstekend.

Contact Jan Le Blansch of Rob Spierenburg van LeBlansch Bulkhandling Equipment BV voor meer informatie.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark