Leakshooter V3.0: verbeterde ultrasooncamera

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Leakshooter V3.0: verbeterde ultrasooncamera

Nieuw op de markt is de Leakshooter: een Ultrasooncamera die lekkages in een perslucht, stikstof-en stoominstallaties eenvoudig tijdens productie opspoort. Hiermee zijn lekkages niet alleen hoorbaar, maar ook direct zichtbaar! Een lekkagepunt wordt in grootte en intensiteit op het kleurendisplay weergegeven en kan direct met een volgnummer en datumstempel worden opgeslagen.

De Leakshooter is in te stellen op frequentie en gevoeligheid en kan maar liefst tot 1.000 foto’s vastleggen. Er is geen speciale software benodigd om de vastgelegde foto’s te downloaden. Verder is de Leakshooter uitgevoerd met een IR temperatuur sensor die in combinatie met een contactprobe direct de status laat zien van een stoompot. Naast de geïntegreerde camera is de volume in de koptelefoon instelbaar en kan de meetfrequentie in stappen van 1 kHz gewijzigd worden zodat de meter ook voor andere applicaties gebruikt kan worden. De Leakshooter wordt als een complete kit met koptelefoon in een ABS koffer geleverd.

Naast dit product biedt Geveke ook een compleet lekkage –en energie managementprogramma om eenvoudig te voldoen aan de EED richtlijnen on CO2 uitstoot te reduceren.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark