Lancering Eltherm Ex-TC: temperatuurregelaar met alarm

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lancering Eltherm Ex-TC: temperatuurregelaar met alarm

De eltherm electronic temperatuurregelaar Ex-TC heeft een breed regelbereik van 0°C tot + 450°C en een omgevingstemperatuurbereik van – 40°C tot + 50°C.

Het is ontwikkeld voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Typische toepassingen zijn vorstbescherming en temperatuurbehoud. Voor verschillende toepassingen bieden we verschillende uitvoeringen voor wandmontage of voor montage op pijpleidingen.

U heeft de keuze uit een temperatuurregelaar met alarmrelais, met RS 485 interface met Modbus protocol of een temperatuurregelaar en limiter combinatie met alarmrelais. Het apparaat kan hoge nominale stromen schakelen en de ronde vorm zorgt voor een optimale mechanische veiligheid. Het snelsluitende deksel met kliksluiting is eenvoudig in gebruik.

Alle versies zijn geschikt voor onze zelfregelende verwarmingskabels (ELSR), maar ook voor weerstandsverwarmingskabels (ELK, ELP).

Ontwerpen:
– Ex-TC / A: temperatuurregelaar met alarmfunctie
– Ex-TC / M: temperatuurregelaar met Modbus
– Ex-TC / AL: temperatuurregelaar en begrenzer met alarmfunctie

Voordelen:
– Drie functionele opties
– Geen statische lading
– Snelle sluiting van deksel door kliksluiting, gemakkelijk te gebruiken
– Optimale mechanische veiligheid door ronde vorm
– Modulair ontwerp, compatibel met Ex-it-R Junction Box en pipe
montagestandaard
– Eenvoudige instelling en bediening

Download datasheeticon.arrow--dark

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven is specialist in elektrowarmte: electrische tracing, Heaters (verwarmingselementen, doorstroomheaters, luchtheaters, insteekelementen, patroonelementen), ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50... Lees meer