JD Techniek BV bestaat 10 jaar en opent nieuwbouw

48 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: JD Techniek BV bestaat 10 jaar en opent nieuwbouw

Wat ooit begon als een gezamenlijk initiatief is uitgegroeid tot een technische zakelijke dienstverlener waar je u tegen zegt. De vrienden Harrie Jager en Raymond Duijnisveld uit Emmen hebben na vele omzwervingen datgene gedaan wat ze al altijd al wilden; samen een bedrijf starten en uitbouwen naar een professionele technische zakelijke dienstverlener op het gebied van revisie en verkoop van pompen en appendages.

Beide heren hebben na hun studie werktuigbouw meer dan twintig jaar nationale en internationale werkervaring opgedaan in de olie en gasindustrie, chemische industrie, food en algemene industrie. Gestart in 2007 met twee medewerkers in Emmen is JD Techniek anno 2017 gegroeid naar 20 medewerkers, met tevens een vestiging in Delfzijl, die permanent worden bijgeschoold om blijvend kwaliteit te leveren in een steeds sneller veranderende omgeving.

JD Techniek heeft een nationaal en internationaal klantenbestand van gerenommeerde bedrijven zoals Teijin Aramid, DSM, Avebe, Gasunie, Jellice diverse waterschappen maar ook Frischgeflugel uit Duitsland. Volgens Harrie en Raymond is het einde nog niet in zicht. Vanuit Emmen en Delfzijl werken ze verder aan uitbreiding van het klantenbestand.

Personeel en blijvend scholen van personeel is iets wat in de genen van JD Techniek zit. Zo is JD Techniek een erkend leerbedrijf en investeren ze permanent in opleidingen voor het zittend personeel; investeren in kwaliteit van personeel is kwaliteit kunnen leveren aan de klant!

Geschreven door

JD Techniek pompen & appendages

Een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in de revisie en levering van pompen en appendages. Door de enorme servicegerichtheid en de kwaliteit van de afgeleverde producten een begrip in de... Lees meer