Installaties voor tankreiniging in zeecontainers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Installaties voor tankreiniging in zeecontainers

Gröninger is al decennia lang pionier op het terrein van tankreiniging. Dergelijke installaties worden gebruikt voor de reiniging van tankwagens en ISO tank containers in gebruik voor het transport van levensmiddelen, chemische producten en andere non food producten.

Met name voor de export worden dergelijke installaties steeds vaker ingebouwd in zeecontainers. Een belangrijk voordeel is dat de installaties in de Gröninger plant in Rotterdam kunnen worden opgebouwd en getest, wat de inbedrijfname ter plaatse een stuk eenvoudiger en sneller maakt. Ook voor de Europese markt biedt de bouwwijze in containers overigens voordelen, zoals extra mobiliteit en flexibiliteit.

In de afgelopen weken zijn diverse reinigingsinstallaties verscheept vanuit de haven van Rotterdam met als eindbestemmingen Dubai, Vietnam en Saoedi-Arabië.In de komende maanden zullen de systemen aankomen en door het Gröninger project team in bedrijf genomen worden.

Geschreven door

Gröninger Cleaning Systems BV

Gröninger Cleaning Systems is een innovatieve, wereldwijd opererende ontwerper en fabrikant van (hogedruk en lagedruk) reinigingssystemen. Het bedrijf levert complete systemen, van eenvoudige units tot turn-key oplossingen. De bedrijfsactiviteiten omvatten... Lees meer