Hydrotec International nieuwe service partner van Grundfos

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hydrotec International nieuwe service partner van Grundfos

Voor service, reparatie of nieuwlevering van het brede Grundfos pompen programma kunt u nu ook bij Hydrotec International terecht. In gebouwentechniek staat Grundfos bekend als marktleider, maar ook in water (behandeling) en industrie is Grundfos sterk groeiend. Dit wordt bereikt door innovatieve kwaliteits producten waarbij de focus zich richt op betrouwbaarheid, energiebesparing, service en verlaging van de kosten die tijdens de levensduur gemaakt worden.

Met Hydrotec als Service Partner bieden wij de (industriële) klant het voordeel van adequate pomp oplossingen, snelle service, en met volledige technische ondersteuning van de Grundfos organisatie.

Het professionele leveringsprogramma voor de Water Supply markt bestaat uit bronpompen, splitcasepompen, druk- verhogingen en doseerpompen. Het vuilwater programma, met pompen van 0,5 kW tot en met 600 kW, is opgebouwd uit enkel-kanaalspompen, versnijdende pompen en Supervortex pompen. meertraps centrifugaalpompen en fundatie normpompen. Ook leveren we speciale uitvoeringen, zoals ATEX explosie-veilige pompen en productvarianten als dubbelseal en hoge temperatuur uitvoeringen.In de gebouwentechniek leveren wij circulatiepompen, drukverhogingsinstallaties, inline- en blokpompen, opvoerinstallaties, brandblusinstallaties en meertraps pompen. Dompelpompen en pompbesturingssystemen.

Geschreven door

Hydrotec International b.v.

Hydrotec International b.v. is uw specialist voor centrifugaal- en verdringerpompen. Eerlijk en duidelijk advies maakt Hydrotec een sterke partner voor elke technische dienst. Importeur van : – Standart enkel- en... Lees meer