Hydrostatische LoRa-niveausensor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hydrostatische LoRa-niveausensor

De Serie 26Y niveautransmitters van Keller hebben een extreem kleine temperatuurafwijking. De transmitter beschikt hiervoor over een extra circuit met een temperatuursensor waardoor het mogelijk is om het temperatuurbereik in stappen (velden) van slechts 1,5K te verdelen.

Dankzij de verticale opzet van de productielijn, het modulaire ontwerp en de programmeerbare elektronica is zelfs de klantspecifieke productie mogelijk tegen een lage investering.

Zoals het Keller betaamt is de piëzoresistieve niveautransmitter ondergebracht in een waterdichte behuizing en geschikt voor onder meer grondwaterniveau-, tankinhoud- en waterspanningsmetingen.

Meetbereiken zijn tot maar liefst 2.000 mwk beschikbaar, zowel absoluut als relatief. De nauwkeurigheid is maar liefst < 0,5%FS. Het materiaal van de sensor is standaard RVS316L, maar andere materialen zijn op aanvraag mogelijk. Natuurlijk is er ook een Ex-uitvoering leverbaar en zijn standaard alle gangbare communicatieprotocollen voorzien.

Deze transmitter kan worden gekoppeld aan een LoRa-netwerk en de data kan via de Keller Kolibri-cloud of een API beschikbaar worden gemaakt voor monitoring en analyse. Meer weten? Zien? Contacteer BIP Elneo (verdeler Keller in België)

Geschreven door

BIP - Belgian Instrumentation Products (Elneo)

BIP Elneo is een bedrijf waar technische bijstand en service centraal staat. Wij bieden U een complete oplossing voor uw vragen / problemen over instrumentatie in verband met uw leidingnetwerk,... Lees meer