Hijsoog Giga dss

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hijsoog Giga dss

Het hijsoog Giga dss is met een belasting van maar liefst 125 ton uniek in zijn soort. Het programma van Codipro hijsogen was al zeer indrukwekkend. Met dit nieuwe hijsoog Giga dss gaat er een geheel nieuwe wereld op het gebied van hijsen voor u en ons open.

De offshore, weg- en waterbouw en constructie zijn typische industrieën waar het hijsoog Giga dss bij uitstek tot zijn recht komt. Maar overal waar een extreem zware last te hijsen is tot maar liefst 125 ton zal het hijsoog Giga dss u overtuigen van haar kunnen en kwaliteit.

De Giga dss is er in 2 uitvoeringen; Giga dss en Giga dss + Q. Het hijsoog Giga dss is voorzien van een inbusbout waar het hijsoog Giga dss + Q is voorzien met een superbold® systeem.

Specificaties
Boutmaat: M150
Belasting: 125 ton
Veiligheidsfactor: max. 5
Indicatie totale werklast: 252,5 ton
Materiaal: staal
Schroefdraad: metrisch
Uitvoeringen: Male

Het type hijsoog Giga dss is een scharnierbaar hijsoog. Dit hijsoog kan niet alleen om zijn as draaien maar de schakel kan tevens scharnieren. Het design van de schakel zorgt ervoor dat een hijsband eenvoudig vastgemaakt kan worden. Dit hijsoog is zeer geschikt voor het hijsen van extreem zware lasten.

Hijsoog DSS staat altijd in de meest ideale richting wanneer deze belast wordt. Zo hijst u uw machine, bouwelementen, matrijzen, enz. altijd op de meest ideale manier met de hoogst denkelijke hijslast met dit hijsoog Giga dss.

Afhankelijk van de hijshoek en het aantal hijsogen kunt u tot een maximale last van 252,5 ton hijsen met de stalen (klasse > 8) hijsogen DSS.

Waar het hijsoog Giga dss met een inbusbout kan worden bevestigd maakt het hijsoog Giga dss + Q gebruik van het superbold® systeem. Het superbold® systeem zorgt ervoor dat u nog maar met slechts 160Nm het hijsoog Giga dss bevestigd in plaats van de gebruikelijke 2000Nm.

Hijsoog Giga dss is de mannelijke versie van het type DSS, voorzien met draadbout tot maximaal M150. OpenSupply levert u ook de vrouwelijke versie van het type DSS met een draadgat t/m M52. Hijsoog FE.DSS.

Naast de stalen uitvoeringen van hijsoog DSS en FE.DSS is dit type hijsoog ook in RVS verkrijgbaar. Hijsoog SS.DSS voor de mannelijke versie en SS.FE.DSS voor de vrouwelijke versie.

Bovenstaande hijsogen zijn allen voorzien van schroefdraad. Wilt u een hijsoog met lasverbinding van dit type dan hebben wij voor u hiervoor hijsoog WE.DSS.

Al onze hijsogen van het merk Codipro voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EC en worden met certificaat geleverd.

Naast onze standaard hijsogen van Codipro leveren wij u ook graag geheel op specificatie. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website van OpenSupply.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer