Hijsoog FE.DSR

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hijsoog FE.DSR

Het type hijsoog FE.DSR is een scharnierbaar hijsoog. Dit hijsoog kan niet alleen om zijn as draaien maar de schakel kan tevens scharnieren. Het slanke design van de schakel zorgt ervoor dat een haak eenvoudig vastgemaakt kan worden. Hijsoog FE.DSR staat altijd in de meest ideale richting wanneer deze belast wordt. Zo hijst u uw machine, bouwelementen, matrijzen, enz. altijd op de meest ideale manier met de hoogst denkelijke hijslast met dit hijsoog FE.DSR.

Afhankelijk van de hijshoek en het aantal hijsogen kunt u tot een maximale last van 6,3 ton hijsen met de stalen (klasse > 8) hijsogen FE.DSR.

Specificaties:
Draadgat: t/m M22 / UNC 7/8”
Belasting: t/m 3 ton
Veiligheidsfactor: max. 5
Indicatie totale werklast: 6,3 ton
Materiaal: staal
Schroefdraad: metrisch en UNC
Uitvoeringen: Female

Hijsoog FE.DSR is de vrouwelijke versie van het type DSR, voorzien met draadgat tot maximaal M22. OpenSupply levert u ook de mannelijke versie van het type DSR met een draadbout. Hijsoog DSR.

Naast de stalen uitvoeringen van hijsoog DSR en FE.DSR is dit type hijsoog ook in RVS verkrijgbaar. Hijsoog SS.DSR voor de mannelijke versie en SS.FE.DSR voor de vrouwelijke versie.

Bovenstaande hijsogen zijn allen voorzien van schroefdraad. Wilt u een hijsoog met lasverbinding van dit type dan hebben wij voor u hiervoor hijsoog WE.DSR.

Al onze hijsogen van het merk Codipro voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EC en worden met certificaat geleverd.

Naast onze standaard hijsogen van Codipro leveren wij u ook graag geheel op specificatie. Neem vandaag nog contact op via de website van OpenSupply voor meer informatie.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer