Hethon nu officieel Europees distributeur van Rototech

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hethon nu officieel Europees distributeur van Rototech

Na 2 jaar Rototech op de markt te hebben gebracht, waarbij we bij Hethon zeer tevreden waren over de kwaliteit van het product, is na meerdere gesprekken over en weer een agreement tussen Hethon en Rototech tot stand gekomen .
Hier zijn wij natuurlijk trots op, omdat het een verrijking van onze productgroep is.

Rototech staat voor hoogwaardige swifel joints, rotary joints, multiports en carbon products. De producten zijn geschikt voor water, lucht, hete olie, stoom enz.
Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website. Daar vind u tevens een link naar de website van onze oost Europese toeleverancier, met veel meer informatie.

Wanneer u geïntresseerd bent in in één van de producten uit de productgroep van Rototech, of u hebt vragen over de toepassing en de geschiktheid voor uw product, neem dan contact op met Rudie Bornebroek, de deskundige op dit vlak.

Wij zijn u graag van dienst!

Geschreven door

Hethon Nederland BV

Hethon Nederland Bv (1973) is uitgegroeid tot een bedrijf die u kan bedienen van verwerkingsapparatuur voor droge- en natte doseersystemen. Onze basisdoestelling is het vinden van klantvriendelijke oplossingen. Wij staan... Lees meer