Heel eenvoudig de juiste ProMinent pomp selecteren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Heel eenvoudig de juiste ProMinent pomp selecteren

Het aanbod aan pompen is gigantisch: 80 branches, 100.000 producten, oneindig veel toepassingen. Om te zorgen dat u uw doseerpomp eenvoudig kunt vinden, heeft ProMinent voor u de Pump-Guide ingericht. Hier komt u met enkele kliks bij een keuze uit geschikte modellen.

Zo gaat het in z’n werk

Eerst de pompcapaciteit en de tegendruk invoeren. Daarna laat de Pump-Guide u alle doseerpompen zien die hier geschikt voor zijn. U kunt hierbij kiezen tussen een lijst- of detailweergave. In de database zijn alle magneetdoseerpompen, motordoseerpompen, procesdoseerpompen en slangpompen van ProMinent opgeslagen. Ze zijn ingedeeld in 30 verschillende series.

Direct de juiste pomp

Beperk uw zoekopdracht verder en klik op de meest uiteenlopende keuzecriteria. Hebt u een bepaalde branche of bedrijfsmodus, een medium of de viscositeit in gedachte? Of moet de gewenste pomp bijvoorbeeld in explosiegevaarlijke zones worden toegepast? Binnen slechts enkele kliks leidt de Pump-Guide u naar de door u gewenste pomp.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

ProMinent Verder b.v.

ProMinent Verder in Vleuten is de Nederlandse vertegenwoordiging van de internationale ProMinent Groep. Al ruim 50 jaar is ProMinent wereldwijd actief in de waterbehandeling en doseeroplossingen voor de procesindustrie. ProMinent... Lees meer