Grünbeck Waterbehandeling verhuisd naar nieuwe locatie

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Grünbeck Waterbehandeling verhuisd naar nieuwe locatie

Sinds eind 2016 is het allerbeste water van ons land ‘gewoon’ in Oldenzaal te vinden, en wel op industrieterrein Jufferbeek Zuid. Vanuit een prachtig nieuw bedrijfspand heeft Grünbeck Waterbehandeling – specialist in duurzame waterbehandeling – voldoende ruimte om door te groeien en de Nederlandse markt te bedienen.

Jufferbeek Zuid, een industrieterrein in ontwikkeling, moet een fantastische aanvulling worden op de industrie van Oost Nederland. Het is niet voor niets strategisch gelegen aan de snelweg A1. Grünbeck is één van de eerste bedrijven op het nieuwe industrieterrein. “Ondanks dat er nog niet veel leven is, nodig ik iedereen toch graag uit om een kijkje te komen nemen. Uiteraard onder het genot van een vers kopje koffie, dat bereid is met het lekkerste water. Je proeft het verschil”, aldus Nick Liebrand, directeur van Grünbeck.

Het voordeel van waterbehandeling
Grünbeck Waterbehandeling – als dochter van het Duitse Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH sinds 2013 gevestigd in Nederland – heeft in 2016 een enorme groei doorgemaakt, wat resulteerde in de verhuizing naar de nieuwe locatie. Liebrand vertelt: “Nederland ziet steeds meer het voordeel van waterbehandelingstechnieken in. Daarbij staat voor ons een eerlijk advies voorop, pas daarna volgt de verkoop. Als nuchtere en pragmatische Tukkers beginnen we altijd met een inventarisatie. Als organisatie beschikt Grünbeck – met meer dan 800 medewerkers verspreid over meer dan 70 locaties wereldwijd – over een eigen ontwikkeling- en engineeringsafdeling, laboratorium en productie-afdeling. Hierdoor hebben we na die inventarisatie voor iedere klant altijd een passende oplossing in huis.”

Geschreven door

Grünbeck Waterbehandeling B.V.

Grünbeck is in Europa al vele jaren dé specialist op het gebied van duurzame waterbehandelingsinstallaties. Grünbeck is in Nederland gevestigd in Oldenzaal. Toepassingen / Producten: – Proceswaterbehandeling – Ontijzering –... Lees meer