Fluidwell E-serie indicator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fluidwell E-serie indicator

Duranmatic introduceert van Fluidwell de vernieuwde “explosieveilige” E-serie.
Deze reeks van explosie (ATEX) veilige flowrate indicators, totalizers en monitoring systemen zijn ontworpen om gebruikt te worden in de zwaarst mogelijke omstandigheden.

De flowrate-indicators en totalizers zijn geschikt voor alle soort signalen welke uit moderne flowmeters komen en heeft als opties een linearisatie functie, 2 alarmuitgangen alsmede analoge/puls uitgangen.
Alle E-series zijn uitgevoerd met een duidelijk en helder afleesbaar LCD scherm welke eenvoudig is te bedienen door drukknoppen (hallsensors) welke verwerkt zijn in de glazen voorzijde.
Nieuw is, dat er bij een aantal modellen de logfunctie is geïntroduceerd. Hiermee kunnen de flowrate, totalen en accumulated totalen in data-logs vastgelegd worden met datum- en tijdstempel. Met behulp van de gratis te downloaden E-Serie configuratie software is het mogelijk om configuraties en data-logs via een PC of laptop te bekijken en te verwerken.

Ook brengt Fluidwell in de E-serie een model met HART communicatie voor de explosieveilige omgeving.
HART-communicatie is een 4 – 20mA signaal en een van de meest populaire industriële protocollen in de proceswereld dat zeer breed ondersteunt wordt.

De explosieveilige totalizer met HART biedt hiermee een innovatieve oplossing waarbij digitale communicatie over bestaande analoge signalen gebruikt kan worden. Via het HART signaal kan de indicator uitgelezen en geprogrammeerd worden.

Geschreven door

Duranmatic BV

Duranmatic B.V. is een technisch handelsbedrijf gespecialiseerd in producten op het gebied van Industriele Automatisering zoals Flow indicators en Batch controllers, Dataloggers, Proces displays, HMI systemen, Encoders, Frequentieregelaars, Converters, Industrie... Lees meer