Fluids Processing houdt u de hele zomer op de hoogte

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Op 2 juni 2017 verschijnt Fluids Processing nr. 3 met nieuws, technische informatie en interviews, natuurlijk geënt op ontwikkelingen en innovaties in de vloeistoffen- en gassenmarkt. Zoals instrumentatietrends aan de vooravond van de bijeenkomst daarover in de Kuip in Rotterdam later deze maand.
Hoorde u al van de opmars van het keramisch membraan? Als het gaat om een duurzame oplossing voor niet-waterige processtromen met agressieve en lastig te scheiden stoffen, lijkt het terrein te winnen van het kunststof membraan.
En ook het benutten van restwarmte kan de procesindustrie helpen bij het de hand in eigen boezem steken als het gaat om hergebruik.
TNO vond een manier om met de computer LNG-stromingssimulaties te simuleren om de betrouwbaarheid van installaties te verhogen.
Of u het magazine nou digitaal of in print ontvangt, achter uw bureau of aan het strand leest, u bent weer even bij na het lezen er van.
Het volgende nummer verschijnt overigens op 26 september a.s. Daarin veel pompen en kleppen in verband met de beurs omtrent dat onderwerp in Ahoy begin oktober. Maar ook de verwerking van natte rest/afvalstromen. Er lopen diverse initiatieven om de stromen zoveel mogelijk te verwaarden. We tonen u er een aantal.
Kunt u niet zo lang zonder? Snuffel deze zomer gerust rond op onze site want we blijven u gewoon op de hoogte houden.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark