Fluiconnecto in uitzending RTLZ

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fluiconnecto in uitzending RTLZ

In de uitzending van Doe Maar Duurzaam geeft Fluiconnecto een kijkje achter de schermen. En wordt duidelijk hoe een breed aanbod van advies, producten en service op locatie de klant helpt zijn materieel of machinepark draaiende te houden.

”De uitzending geeft een goede indruk hoe we zowel grote als kleinere klanten totaaloplossingen bieden. Om continu dat veilige gevoel te houden, om te weten dat er een organisatie achter hen staat die hen ontzorgt”, vertelt Rob van Leeuwarden, algemeen directeur van Fluiconnecto Benelux.

Duurzame oplossingen
Het thema van de uitzending wordt duidelijk zichtbaar wanneer het gaat over preventief onderhoud en Risk Based Inspection. Met flui-ID Hose Management biedt Fluiconnecto een uitgebreid programma dat inspeelt op de toenemende vraag naar duurzame oplossingen.

Geschreven door

Fluiconnecto BV

Fluiconnecto by Manuli is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op hogedruk slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis... Lees meer