Flexim op Het Instrument in Utrecht

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Flexim Instruments verwelkomt u op Stand A039 in Hal 11.

Wij laten u de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van clamp-on flowmeten voor vloeistoffen en gassen. Er is heel wat te melden op het gebied van sensorontwikkeling, gasmetingen op b.v. duplexstalen buizen t.b.v. offshore metingen, overboordwater maar ook in de food- en chemiebranche hebben er opmerkelijke ontwikkelingen plaatsgevonden. Alleen al het nauwkeurigheidsaspect is een bezoek aan onze stand waard.

Daarnaast laten wij u onze nieuwe, compacte, refractometer (Brix) zien waarvan de meetwaarde geen hinder ondervindt van drift door vervuiling en/of temperatuur schommelingen. Niks geen onzekerheid meer betreffende uw analyse van concentraties. Een uniek concept in de markt met verrassende specifikaties. Bezoek ook onze voordracht op dit onderwerp tijdens de beurs.

Flexim, gevoelige oren op de leiding en scherpe ogen in de leiding!

Geschreven door

Logo van:Flexim op Het Instrument in Utrecht

Flexim Instruments Benelux B.V.

Flexim GmbH Berlijn, is in 1990 opgericht door vier afgestudeerden van de Berlijnse Humboldt Universiteit en de Universiteit Rostock, ontwikkelt en produceert ultrasone clamp-on debietmeters en in-line procesanalysers. De hoge... Lees meer