Eskens vijf jaar agent van Lödige

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens vijf jaar agent van Lödige

Eskens viert zijn vijfde verjaardag als agent van de Duitse machinefabrikant Gebrüder Lödige Maschinenbau gmbh.

De Lödige ploegschaarmengers worden ingezet in een groot aantal industrieën en sinds kort biedt de Duitse fabrikant ook de randapparatuur voor deze mengers aan (doseren, beladen, lossen). Dit betekent dat Eskens Process Solutions voortaan een zeer behoorlijk deel van het ‘Solids Handeling’ gebeuren kan aanbieden : Rhewum zeven , Lödige mengsystemen, Weber afzakinstallaties.

Daarnaast investeert Eskens Process Solutions in een uitbreiding van haar service- en engineering-afdeling zodat zij hun klanten in de Benelux met een steeds vollediger pakket van lokale diensten kan helpen. Snel en betrouwbaar, gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de industrie.

Om deze vijf jaar samenwerking tussen Lödige en Eskens ook samen met de klanten te vieren zal Eskens samen met de Lödige service afdeling in 2017 een gratis machine-inspectie aanbieden aan alle Benelux klanten met een Lödige menger. En dit ook voor de heel oude Lödige mengers die al meer dan 50 jaar geleden geïnstalleerd werden en nog steeds dagelijks werken.

Geschreven door

Logo van:Eskens vijf jaar agent van Lödige

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer