ERIKS vertegenwoordigt ARO membraan- en plunjerpompen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ERIKS vertegenwoordigt ARO membraan- en plunjerpompen

ERIKS heeft onlangs een overeenkomst gesloten met ARO FIuid Management om ARO membraan- en pistonpompen te vertegenwoordigen in de Nederlandse markt.

ARO is onderdeel van Ingersoll Rand en heeft meer dan 85 jaar ervaring met compressoren, powertools en pompen. ARO membraan- en plunjerpompen zijn lucht aangedreven en kunnen worden ingezet voor een breed scala aan verpompbare vloeistoffen. Denk hierbij aan vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, stroperig zijn en of kleverige eigenschappen hebben.

ARO heeft een bewezen industriële kwaliteit en betrouwbaarheid en onderscheidt zich op een aantal vlakken ten opzichte van ander fabrikanten. Zoals bijvoorbeeld de luchtconsumptie, die één van de laagste is in de markt, 5 jaar standaardgarantie, standaardisatie en intelligente pompbesturingen die energie besparen en met alarmeringsfunctie (zoals bijvoorbeeld lekkage van membranen).

Voor ERIKS is het ARO-pakket een mooie aanvulling op het reeds bestaande pompengamma.
Met ARO kan ERIKS professionele en robuuste oplossingen bieden voor haar klanten in onder andere de chemie, de verpakkingsindustrie en voor productiebedrijven in de food en farma.

Met deze samenwerking is ERIKS nog beter in staat om klanten een gespecialiseerd advies te geven over optimale levensduur en om de energie- en onderhoudskosten tot een minimum te beperken.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:ERIKS vertegenwoordigt ARO membraan- en plunjerpompen

ERIKS bv

ERIKS Nederland ERIKS is een gespecialiseerde industriële dienstverlener. Wij helpen onze klanten bij het optimaliseren en ontwikkelen van productielijnen, componenten, machines en industriële projecten. ERIKS’ product- en applicatiekennis, engineering expertise,... Lees meer