Emerson breidt toepassingen ASCO™ 298 serie afsluiters uit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Emerson breidt toepassingen ASCO™ 298 serie afsluiters uit

Een wijziging in het ontwerp van de ASCO PN40 298 serie afsluiters zorgt ervoor dat er een breder spectrum aan applicaties geschikt is, waardoor het voor de gebruiker ook makkelijker is een keuze te maken. De nieuwe PEEK en metalen op metalen zittingen zijn geschikt voor hoge temperatuur (stoom) toepassingen, zoals die te vinden zijn in bandenpersen. De nieuwe versie met PTFE klepmateriaal is voor toepassingen waarbij chemische compatibiliteit vereist is.

Deze twee nieuwe versies zorgen voor een uitbreiding van het bestaande programma waardoor snelle en efficiëntere selectie mogelijk is en er meer toepassingsmogelijkheden optreden. Geroemd om zijn betrouwbaarheid in zware omstandigheden, reduceert de ASCO serie 298 de kans op stilstand van uw processen.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Emerson (ASCO Controls BV)

ASCO Controls BV is gevestigd in Ede en is de leverancier van ASCO, AVENTICS, TESCOM en TopWorx productoplossingen voor de industriële markt. Denk daarbij aan magneetafsluiters, magneetventielen, switchboxen, cilinders, ventieleilanden, positoners, enz Lees meer