Emerson biedt automatiseringsoplossingen & lokale expertise

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Emerson biedt automatiseringsoplossingen & lokale expertise

ASCO microvloeistofisolatie-afsluiters combineren technische expertise en moderne materiaaltechnologie om te voldoen aan de vereisten van de fabrikanten van de meest geavanceerde klinische diagnostische machines. Bij Emerson streven we ernaar de applicaties van onze klanten te begrijpen, zodat we een oplossing op maat kunnen bieden die precies is afgestemd op hun unieke eisen.

Een belangrijk voordeel van de ASCO isolatie-afsluiters is hun extreem lage dode volume. We begrijpen dat detectiereagentia en wasbuffers duur kunnen zijn, daarom ontwerpen we onze producten met deze belangrijke functie in gedachten om het interne volume binnen het vloeistofkanaal te verminderen. In feite hebben de ASCO miniatuurproducten interne volumes zo laag als 10μl, waardoor de kosten per diagnostische test effectief worden verlaagd en de doorvoer van het instrument wordt verbeterd. Het lage dode volume elimineert ook effectief het risico op kruisbesmetting tussen monsters.

Een ander belangrijk kenmerk van de ASCO micro-fluïdische isolatie-afsluiters is hun extreem lage energieverbruik. Budgetwaarden voor instrumentvermogen zijn van cruciaal belang voor het ontwerpteam, vooral met de komst van Point of Care-tests, om een ​​apparaat te bieden dat efficiënt en kosteneffectief in gebruik is. Onze lijn van micro-vloeistofafsluiters heeft enkele van de laagste vermogenspoelen in de industrie. De ASCO Serie 282 8 mm isolatie-afsluiter vereist bijvoorbeeld slechts 1W vermogen. De meeste producten kunnen worden vervaardigd met speciale energiebesparende schakelingen (’hit-and-hold’) om het energieverbruik nog verder te verminderen zodra de afsluiter in werking is gesteld. Bovendien heeft het lage energieverbruik van onze producten direct invloed op de stabiliteit van dure detectieagentia en wasbuffers. Een vermindering in vermogen resulteert in een significante vermindering van de warmte die wordt overgedragen naar de media binnen het doorstroompad van de afsluiter.

Ten slotte is de ASCO-lijn van miniatuurisolatie-afsluiters ontworpen om bestand te zijn tegen enkele van de meest agressieve chemicaliën in de industrie. De aanwezigheid van materialen zoals PEEK, FFKM en PPS zijn standaard in onze producten vanwege hun inerte aard bij gebruik met agressieve en / of corrosieve vloeistoffen. We begrijpen dat elke OEM een andere reeks eisen zal hebben met een unieke toepassing in gedachte. Onze technici werken met OEM’s om het ontwerp van de afsluiters die we leveren te optimaliseren. Dit stelt onze klanten in staat om hun machines te verkleinen, hun productieprocessen vlotter en efficiënter te maken en de time-to-market te verkorten.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Emerson (ASCO Controls BV)

ASCO Controls BV is gevestigd in Ede en is de leverancier van ASCO, AVENTICS, TESCOM en TopWorx productoplossingen voor de industriële markt. Denk daarbij aan magneetafsluiters, magneetventielen, switchboxen, cilinders, ventieleilanden, positoners, enz Lees meer