Delta-P vertegenwoordigt Ampco Pumps in de Benelux

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Delta-P vertegenwoordigt Ampco Pumps in de Benelux

Zo heeft Ampco o.a. draaizuigerpompen en centrifugaalpompen in het assortiment. De draaizuigerpompen zijn hoogwaardig, hygiënisch en 100% uitwisselbaar met andere Amerikaanse fabrikanten. Dit geldt voor de pompen èn de onderdelen.

ZP3 draaizuigerpompen zijn standaard voorzien van een 3A en EHEDG-certificaat. Met o.a. front loaded seals en een speciaal ontwikkeld pompdeksel worden onwenselijk dode ruimten vermeden en een goede reiniging gerealiseerd. In tegenstelling tot de ZP2 EHEDG uitvoering, behoudt de ZP3 wel zijn gunstige draaizuigerpomp eigenschappen.

De LM centrifugaalpomp is zeer robuust uitgevoerd en heeft een hoge efficiëntie. Dit zorgt voor een zeer lage NPSHr-waarde, minimale productbeschadiging en minder benodigd vermogen. De LM is hierdoor zeer geschikt voor vacuüm toepassingen. Ook de servicetoegankelijkheid is zeer goed. Een asafdichting is eenvoudig te demonteren door enkel het pompdeksel weg te nemen en is over de gehele pomprange gelijk.

Geschreven door

Delta-P Hygienic Process Equipment

Delta-P Hygienic Process Equipment richt zich als onafhankelijke distributeur op het leveren van hoogwaardige procescomponenten zoals afsluiters, pompen, dispergeermixers, warmtewisselaars, digitale load cellen en reserve-onderdelen in de markt, waar hygiënische... Lees meer