Delta-P biedt Kiesel pigging-installaties op maat

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
39 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Delta-P biedt Kiesel pigging-installaties op maat

Tijdens het productieproces blijven er vaak productresten aan de binnenkant van het leidingwerk zitten. U kunt dit reinigen met water, maar dan worden deze productresten als verloren beschouwd. Pigging is de oplossing om productverlies tot een minimum te beperken en aanslag en inwendige vervuiling te voorkomen.

Een pig, een rubberen mol, wordt door een pijp gestuurd (verzonden) met behulp van lucht of water en drukt zo alle productresten uit het leidingwerk. Dit zorgt ervoor dat er nagenoeg geen product verloren gaat. Er gaat ook geen kostbare tijd verloren ten behoeve van de voorreiniging. Hierdoor zult u aanzienlijk minder waterverbruik en afvalwater hebben. Al met al heeft pigging veel voordelen ten opzichte van het doorspoelen van uw leidingwerk.

Delta-P Hygienic Process Equipment biedt Kiesel pigging-installaties altijd op maat aan. Informeer bij ons naar de mogelijkheden die bij uw wensen passen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Delta-P Hygienic Process Equipment

Delta-P Hygienic Process Equipment richt zich als onafhankelijke distributeur op het leveren van hoogwaardige procescomponenten zoals afsluiters, pompen, dispergeermixers, warmtewisselaars, digitale load cellen en reserve-onderdelen in de markt, waar hygiënische... Lees meer