Deelname E & R aan European Coatings show 2011 te Neurenberg

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Deelname E & R aan European Coatings show 2011 te Neurenberg

Van 29 – 31 Maart a.s. neemt E & R als exposant deel aan de internationale vakbeurs European Coatings Show 2011. De E.C.S. biedt plaats aan de experts op het gebied van o.a. verf, coatings, inkt en kleefstoffen productie machines.

E & R exposeert o.a de range van zelfreinigende zeef- en filtratie systemen ten behoeve van vloeistoffen – Jenag Filters.
Het vernieuwde Jenag V-type zal op de E&R stand te zien zijn in zowel laboratorium als productie uitvoering. Tevens zal de introductie plaatsvinden van het nieuwe, compacte Jenag C-type. Dit zelfreingende zeefsysteem is een noviteit op het gebied van de vloeistof filtratie.

Compact probleemloos filtreren van vloeistoffen tot 200poise, zelfreinigend en zonder gebruik te maken van kostbare en/of éénmalige filterelementen, filterzakken of zeefgaas. Geen (chemisch) afval en geen arbeidsintensieve reinigingswerkzaamheden. Capaciteit, van ca. 100 – 12.000 ltr/uur. Geschikt voor zowel chemische & voedingsmiddelen toepassingen, ook in Atex uitvoering beschikbaar.

Geschreven door

E & R B.V.

E & R is gespecialiseerd in de levering, installatie en onderhoud van procesmachines in vele takken van de industrie. Als excl. distributeur zijn wij actief voor een aantal belangrijke Europese... Lees meer