De nieuwe testo 870 warmtebeeldcamera

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De nieuwe testo 870 warmtebeeldcamera

De laatste jaren zijn er verschillende warmtebeeldcamera’s geïntroduceerd, maar slechts weinigen zullen de impact hebben van de testo 870. Tijdens de Testo Ontwerp en Win actie hebben wij u gevraagd welke aspecten u belangrijk vindt in een warmtebeeldcamera. Daardoor heeft u zelf een grote bijdrage geleverd aan het ontwerp van deze camera.

Testo heeft naast uw inbreng ook de samenwerking gezocht met verschillende (verwarmings)installateurs, (elektrotechnische) monteurs/inspecteurs, aannemers en facility managers. Zodoende is de testo 870 geheel geschikt gemaakt voor de toepassingen binnen deze vakgebieden. Testo 870 – Voor de vakman.

De conclusie uit de Ontwerp en Win actie en de samenwerking met vakspecialisten was, dat de nieuwe warmtebeeldcamera bij uitstek geschikt moet zijn voor analyse direct op de meetlocatie. Dat heeft geresulteerd in:
-Eenvoudige bediening, deze staat het hoogst op de lijst van eisen en wensen. Duidelijke menustructuur en weinig verschillende knoppen. Power on and go!
-Fixed focus groothoeklens, waardoor het meetobject altijd scherp en in zijn geheel in beeld is.
-Groot display (3,5”), zodat temperatuurafwijkingen direct op locatie duidelijk te zien zijn.
-Goed nieuws voor uw portemonnee, want met maar enkele toepassingen verdient u de testo 870 al weer terug.

De nieuwe testo 870 is een met zijn 160 x 120 pixels een hoogwaardige warmtebeeldcamera met de perfecte functionaliteiten voor de vakman in de gebieden installatie, onderhoud (elektrisch en mechanisch), bouw en gebouwbeheer. Met de Testo SuperResolution technologie heeft u zelfs de beschikking over 320×240 pixels voor een ongekende prijs.

Wilt u persoonlijk contact? Bel dan naar 036 – 548 7000 voor advies op maat of stuur ons een email. Wij helpen u graag verder!

Geschreven door

Testo BV

«b»Be Sure«/b» Door toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen en technologie zijn onze meetinstrumenten bijzonder accuraat en robuust. Meetinstrumenten, oplossingen en de service van Testo geven u de mogelijkheid terug te... Lees meer