De nieuwe magneet-membraandoseerpomp gamma/ XL

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De nieuwe magneet-membraandoseerpomp gamma/ XL

De nieuwe magneet-membraandoseerpomp gamma/ XL is een intelligente, in netwerken opneembare, magneet-membraandoseerpomp, die op het punt van productiviteit, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie nieuwe maatstaven zet.

De gamma/ XL is een aanvulling op onze beproefde gamma/ X. Deze heeft een capaciteitsbereik 8-80 l/h bij 25-2 bar. Bovendien biedt de gamma/ XL aanvullende interfaces, zoals een CAN-bus en een wifi-aansluiting. Zo kan de gamma/ XL worden opgenomen in netwerken met alle denkbare systemen, apparaten en platforms. Net als de gamma/ X heeft de gamma/ XL een intuïtief bedieningsconcept. De pomp wordt ingesteld via een scrollwiel met 4 aanvullende bedieningstoetsen. De drukdetectie via opnemer, zonder mediacontact, zorgt voor de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid. Het systeem detecteert hydraulische storingen.

Drukschommelingen in het systeem worden waargenomen en gecompenseerd. Zo wordt een hoge doseernauwkeurigheid behaald, waarmee het chemicaliënverbruik wordt beperkt tot de ingestelde hoeveelheid.

Het geïntegreerde logboek biedt een terugblik op de laatste 300 storingsmeldingen. Dit maakt een snelle analyse van de storingsoorzaak mogelijk, waardoor de fout snel kan worden verholpen.

Afwijkingen van de doseerhoeveelheid of hydraulische storingen worden door de gamma/ XL onmiddellijk herkend en gecorrigeerd. In het bedieningsmenu van de pomp vindt u de bestelinformatie van de benodigde slijtagedelen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

ProMinent Verder b.v.

ProMinent Verder in Vleuten is de Nederlandse vertegenwoordiging van de internationale ProMinent Groep. Al ruim 50 jaar is ProMinent wereldwijd actief in de waterbehandeling en doseeroplossingen voor de procesindustrie. ProMinent... Lees meer