De juiste toepassing voor radarmeting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie 5 januari 2023
Article image of: De juiste toepassing voor radarmeting

Schrijf u nu in voor het Endress+Hauser college over radarmeting.

Vrije-veld en geleide radars hebben intussen hun volwassen status bereikt en zijn een welkome optie voor een nauwkeurige inhoudsbepaling of het veilig in containment houden van vloeistoffen en stortgoederen in tanks en silo’s. Echter, niet alles blinkt. In dit college blikken we terug op 30 jaar radartechnologie, de inzet van deze technologie en de leermomenten. Aan het eind van deze sessie bent u in staat om een radar op de juiste plek te plaatsen en op de juiste manier toe te passen.

Vanaf februari start Endress+Hauser met een reeks van 6 colleges met verschillende onderwerpen. Met deze colleges spelen we in op de behoefte vanuit de markt: kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie over de onderwerpen, tijden en data vindt u op onze website. U kunt zich inschrijven via onze website en er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname.

Inschrijven icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De juiste toepassing voor radarmeting

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer