Danfoss met 3 specialismen op 1 beurs

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Danfoss met 3 specialismen op 1 beurs

Van 11 t/m 13 april 2017 is er Building Holland: de beurs voor de bouw- en vastgoedsector. Locatie: RAI Amsterdam. Kom naar onze stand: 11.044 en bekijk onze oplossingen in de HVAC App.

Danfoss is daar dit jaar met Drives, Heating en Cooling: drie specialismen op één beurs. Waarom? Omdat juist deze aspecten gezamenlijk in grote mate de kwaliteit – en het succes – van een gebouw bepalen. Zeker als u vooral oog heeft voor TCO: efficiency, energieverbruik en levensduur.

“Maar Danfoss…, dat is toch uitsluitend …”
Nu kent u Danfoss misschien alleen van onze frequentieregelaars. Of van onze radiatorthermostaten. Of juist van onze temperatuur- en drukregelaars. Maar wist u dat Danfoss meer kan, veel meer? Bij tal van relevante aspecten in gebouwen, maakt Danfoss voor projectontwikkelaars, adviseurs en eindgebruikers al jaren het verschil.

Kom langs!
U vindt ons van 11 t/m 13 april op Building Holland in de RAI Amsterdam. Breng een bezoek aan onze beursstand 11.044 (bij het grote podium).
Daarnaast verzorgt Marko Munnik op woensdag 12 april, van 14:30 – 14:50 uur een presentatie op het Creatio Stage, met als onderwerp:
Van uitsluitend energiebesparing naar slimme en duurzame gebouwen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Danfoss Drives

Danfoss Drives is producent en leverancier van de bekende VLT en VACON frequentieregelaars, die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en rendement. De nieuwe generatie VLT frequentieregelaars (0,18... Lees meer