Danfoss Drives op Maritime Industry 2017

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Danfoss Drives op Maritime Industry 2017

Hoe combineer je op schepen een optimaal brandstofgebruik met maximale prestaties? Kom naar Maritime Industry van 9 t/m 11 mei. Op deze beurs voor de maritieme sector in Nederland, verklapt Danfoss Drives u de geheimen van hybride technologie, walconnectie, energie opslag en DC Guard.

In de Maritieme wereld draait alles om resultaat, duurzaamheid en innovatie. Wie erin slaagt efficiënt te opereren, met relatief lage kosten en hoge opbrengsten, heeft in de binnenvaart, zeevaart en visserij de toekomst. Daarom zoekt de branche continu naar mogelijkheden om een zo laag mogelijk (diesel)energieverbruik te koppelen aan een zo hoog mogelijke performance.

Hybride aandrijving
Danfoss Drives biedt u nu deze kans met haar VLT® en VACON®-producten, onder andere voor een hybride aandrijving. In tegenstelling tot traditioneel aangedreven dieselmotoren, zorgt een hybride aandrijving voor meer flexibiliteit, efficiency en voor schonere (en betere) prestaties. Frequentieregelaars spelen daarbij een centrale rol, vooral op het gebied van hybridisatie en integratie. De VLT en VACON frequentieregelaars worden gebruikt wanneer de hybride energieproductie plaatsvindt aan de hand van generatoren, en hybride belasting bijvoorbeeld wordt gebruikt voor aandrijving en kranen.

Storage Converters
Efficiënt energiegebruik is een ander hot-item in de Maritieme wereld. Danfoss Drives presenteert op deze vakbeurs zogenaamde storage converters. Dit zijn omvangrijke batterijladers, waarmee u energie kunt opslaan om te gebruiken tijdens piekbelasting. Ideaal om efficiënt om te gaan met energie en kosten laag te houden.

Danfoss Drives staat op de beurs Maritime Industry van 9 t/m 11 mei in de Evenementenhal in Gorinchem.
Ons standnummer is 322.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Danfoss Drives

Danfoss Drives is producent en leverancier van de bekende VLT en VACON frequentieregelaars, die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en rendement. De nieuwe generatie VLT frequentieregelaars (0,18... Lees meer