Danfoss Drives is jarig en trakteert

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Danfoss Drives is jarig en trakteert

Tijdens de beurs maritime Industry kwam mede-standhouder Richard van der Straaten van TVM en trainer/coach van meidenvoetbalteam MO15-2 van VV Dubbeldam naar ons toe en vroeg, onder het mom van niet geschoten is altijd mis, of wij zijn meiden wilden sponsoren met de Danfoss Drives sportbidons.
Dit vonden wij een leuke actie en zo verraste Richard afgelopen weekend zijn team met de drinkflessen.

”Nogmaals dank voor de bidons we hebben ze vandaag bij een toernooi al gelijk in gebruik genomen en de meiden waren blij verrast. Het is een mooi team om te coachen, heerlijke pubermeiden. We zijn deze competitie in een nieuw elftal gestapt en zijn toch mooi 5e geworden. Dit terwijl we tegen allemaal teams speelden die al langer met elkaar spelen en ook best wel groter waren dan de onze. We zijn er trots op.
De meiden spelen bij VV Dubbeldam, in de gemeente Dordrecht. We gaan het volgende seizoen over naar een hogere leeftijdsklasse (Meiden onder de 17) en hopen daar weer een mooi resultaat te kunnen neerzetten, maar het belangrijkste is dat ze er veel plezier aan gaan beleven”, aldus Richard.

Wilt u ook uw jeugdteam verrassen met deze sportbidons?
Vanwege het 50-jarig jubileum van Danfoss Drives willen wij deze actie een vervolg geven.
Heeft u ook een jeugdteam dat u wilt verblijden met de Danfoss sportbidons? Stuur ons dan een email, t.a.v. Sylvia Heije, en vermeldt daarin om wat voor team het gaat.

Uit alle aanmeldingen kiezen wij max. 20 teams, die ieder een doos met 10 Danfoss sportbidons ontvangt.
Het enige dat wij vragen is een leuke teamfoto met de bidons en een kort stukje over het team wat wij mogen plaatsen op onze website en social media.

#danfossdrives50

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Danfoss Drives

Danfoss Drives is producent en leverancier van de bekende VLT en VACON frequentieregelaars, die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en rendement. De nieuwe generatie VLT frequentieregelaars (0,18... Lees meer