Celdisruptie met een Dyno-Mill® parelmolen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Celdisruptie met een Dyno-Mill® parelmolen

De Dynamo®-MILL producten kunnen verschillende soorten van algen, giststammen, bacteriële stammen, en andere stammen verwerken, en zo de hoge verwachtingen van de klant evenaren en zelfs overtreffen binnen de gegeven beperkingen. Onze uitgebreide klantenkring maakt gebruik van alle maten van parelmolens om cellen open te breken.

Details
Met een kamervolume tot 300 liter zijn de DYNO®-MILL KD technologie en de DYNO®-Mill multi lab succesvol ingezet voor procesontwikkeling en voor de ontwikkeling van commerciële toepassingen.
Meestal zijn één of twee passages door ons maalsysteem voldoende om meer dan 95% rendement te bereiken. Met procesoptimalisatie door onze specialisten kan dit verhoogd worden tot bijna 100%.
Dankzij onze expertise, kunnen wij onze klanten adviseren over hoe de vereiste temperaturen van de biologische suspensies te handhaven, terwijl we de gewenste hoeveelheid mechanische energie inbrengen. Met de meest kritische parameter in de meerderheid van de celdisruptie toepassingen onder controle, kunnen de resterende parameters worden geoptimaliseerd om de meest effectieve disruptie van de celwanden te bereiken.
In haar testcentrum biedt de WAB-groep® klanten de mogelijkheid om disruptie van de cel uit te voeren met DYNO®-MILL apparatuur om de procesparameters te verifiëren.
Mocht u meer informatie hierover willen ontvangen neem dan contact op met Eskens Process Solutions.

Geschreven door

Logo van:Celdisruptie met een Dyno-Mill® parelmolen

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer