Cegelec Food Veghel wordt Actemium Process Installations

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

VEGHEL – De vestiging Food Veghel van Cegelec zal vanaf 1 oktober haar dienstverlening voortzetten onder de naam Actemium Process Installations. Door aansluiting te zoeken bij het Actemium netwerk, kan een bredere dienstverlening worden geboden voor totaaloplossingen van industriële vraagstukken.

Cegelec is in 2010 onderdeel geworden van het VINCI concern. Een wijziging die voor vele onopvallend is geweest. In de afgelopen periode hebben wij gezien dat de dienstverlening van Cegelec Food Veghel qua kennis en ervaring beter past bij het merk Actemium van VINCI. Dit betekent dat de vestiging Cegelec Food Veghel per 1 oktober 2012 van naam veranderd:

Actemium Process Installations

Cegelec richt zich van oudsher meer op de uitvoering van totaaloplossingen en installaties. De vestiging in Veghel is gespecialiseerd in ontwerp, detailengineering en bouw van procesinstallaties in de voedingsindustrie in Nederland. Binnen het Actemium netwerk zijn meerdere business units actief op dit gebied. Door aansluiting te zoeken bij Actemium kunnen wij een bredere dienstverlening bieden voor totaaloplossingen van uw industriële vraagstukken.

Het betreft alleen een wijziging van de bedrijfsnaam naar Actemium, de overige administratieve en juridische gegevens blijven ongewijzigd.

Geschreven door

Actemium Nederland

Actemium is een netwerk van samenwerkende bedrijven die oplossingen en diensten leveren aan de industrie. Deze Solutions & Services for Industry sluiten aan op de volledige levenscyclus van een industrieel... Lees meer