Building the impossible

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Building the impossible

Sinds Reynolds Polymer Technology, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in toonaangevende acryl- en polymeerontwerpen, gebruik maakt van de in-line viscositeit meting van Sofraser is hun proces eenvoudiger en efficiënter. Viscositeit speelt een sleutelrol in de ontwikkeling van de enorme aquariumvensters die het bedrijf ontwerpt en produceert, als ook in de architecturale glas- en wandelementen die zij maken; elk object vereist een specifieke viscositeit.

De MIVI sensor van Sofraser is een uitkomst voor het bedrijf en helpt bij het realiseren van de missie: dat wat onmogelijk lijkt toch te bouwen. De in-line meting van Sofraser heeft meer voordelen: het verkort de time-to-market, verlaagt kosten, is robuust en gemakkelijk in onderhoud. Bekijk onderstaand filmpje om te zien wat de ervaringen zijn met de in-line viscositeitsmeting van Sofraser.

Inventech is de officiële dealer van Sofraser van in de Benelux. De product managers van Inventech vertellen u graag wat een in-line viscositeitsmeting voor uw proces kan betekenen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech helpt organisaties om de kwaliteit van hun producten significant te verbeteren en ze duurzaam, efficiënt en kostenbesparend te produceren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer