Breed cursusaanbod voor procesinductrie

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Breed cursusaanbod voor procesinductrie

Speciaal voor de procesindustrie heeft ROVC een breed cursuspakket. U heeft ruime keuze uit cursussen voor medewerkers technische dienst en procesoperators met technische taken. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan snel ons cursusaanbod.

Steeds meer organisaties in de procesindustrie voelen het tekort aan gekwalificeerde technici. U ook? Dan weet u dat het juist voor deze industrie zo belangrijk is om met goed opgeleide mensen te werken. Voor de veiligheid van uw medewerkers, maar ook om storingen te minimaliseren en sneller te verhelpen. Wie in een hooggeautomatiseerde omgeving werkt met complexe processen, moet zich op de juiste manier beschermen tegen veiligheidsrisico’s. Een onveilige situatie kan ingrijpende gevolgen hebben en een storing van enkele uren verstrekkende financiële consequenties. Opleiden en bijscholen van uw personeel verdienen dus de hoogste prioriteit. Een extra voordeel is dat u daarmee de motivatie onder uw mensen aanzienlijk vergroot.

Speciaal voor de procesindustrie heeft ROVC een breed open cursuspakket. U heeft ruime keuze uit cursussen voor medewerkers technische dienst en procesoperators met technische taken.

Ons cursusaanbod omvat oa:
* Procestechniek
* Basis meet- en regeltechniek
* Meet- en regeltechniek
* Procesautomatisering inbedrijfname en modificatie
* Basis pomptechniek
* Centrifugaalpompen storingsdiagnose en onderhoud
* Pomptechniek de juiste pomp voor uw systeem
* Stromingsleer voor pompsystemen
* Maintenance
* Mechanische aandrijftechniek
* Vakbekwaam operator stoomketelinstallaties

Veiligheid (volgens IECEx richtlijn)
* Atex – Basisprincipes explosieveiligheid
* Atex – Installatie materieel
* Atex – Onderhoud materieel

Open netwerk of incompany
In ons open netwerk schrijft u uw medewerkers in voor een door ROVC ingeplande cursusgroep.
Wilt u zeker weten dat de cursus aansluit bij uw specifieke wensen? Kies dan voor een incompany traject bij u op locatie. Neem voor de incompany mogelijkheden contact op met Emil van Hoffen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

ROVC Opleidingen, Advies en Implementatie

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en... Lees meer