Bezoek Danfoss stand 226 tijdens Aqua Nederland Vakbeurs

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bezoek Danfoss stand 226 tijdens Aqua Nederland Vakbeurs

Water- en afvalwaterbedrijven voeren hun activiteiten vaak onopgemerkt uit. Men wordt zich pas bewust van de technologie erachter als er zich een probleem voordoet.

Zo vanzelfsprekend als water, is de bijdrage die de frequentieregelaars van Danfoss leveren aan de afvalwater- en drinkwaterprocessen. Danfoss heeft een compleet programma frequentieregelaars speciaal ontwikkeld voor de watermarkt.

De VLT® AQUA Drive en de VACON® 100 Flow onderscheiden zich door hun speciale functies en opties die afgestemd zijn op de watermarkt.

Motoronafhankelijkheid
Danfoss loopt voorop op het gebied van nieuwe motortechnologieën. Danfoss heeft frequentieregelaars die standaard een permanentmagneetmotor, een synchroon reluctantiemotor en vanzelfsprekend een asynchrone motor kunnen aansturen. U heeft de keuze uit water- of luchtgekoelde regelaars, compacte bouwvormen voor grote vermogens en altijd een hoog rendement. Danfoss biedt vele oplossingen voor specifieke toepassingen en beschikt daarnaast over een uitgebreid service apparaat dat 24/7 voor u klaar staat.

Om u nog beter te bedienen werkt Danfoss samen met de firma ENGIE ElectroProject uit Amsterdam.

Electroproject heeft meer dan 75 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, inbedrijfstellen en onderhouden van elektrische aandrijfsystemen, noodstroomoplossingen en besturingen. Wereldwijd worden uiteenlopende klanten bediend: van attractiebouwers tot waterschappen, van datacenters tot ziekenhuizen, van machinebouwers tot grootindustrie en van retail tot projecten. Kwalitatief hoogwaardig en merkonafhankelijk.
Door technisch te innoveren blijven de klanten van Electroproject een leidende rol spelen. Bijvoorbeeld de ontwikkeling van een Soft Torque-systeem voor boorplatforms door Electroproject is een kenmerk van innovatie.

Danfoss en Electroproject heten u van harte welkom op stand 226 tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs, 21 t/m 23 maart in de Evenementenhal in Gorinchem, dagelijks van 12.00 – 20.00 uur, waar u tevens uw gratis exemplaar van het bekende boek Wetenswaardigheden over Frequentieomvormers kunt ophalen.
Bent u niet in de gelegenheid de beurs te bezoeken, stuur ons dan een e-mail voor uw exemplaar van Wetenswaardigheden over Frequentieomvormers.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Danfoss Drives

Danfoss Drives is producent en leverancier van de bekende VLT en VACON frequentieregelaars, die zich onderscheiden door hun ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en rendement. De nieuwe generatie VLT frequentieregelaars (0,18... Lees meer