Betaalbare druktransmitter voor waterstof toepassingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Betaalbare druktransmitter voor waterstof toepassingen

AST sensors introduceert de nieuwe AST2000H2 speciaal voor de waterstof industrie. Conventionele druksensoren hebben het probleem dat de waterstof ionen doordringen via de dunne membranen en terecht komen in de vulvloeistof, hierdoor wordt een verloop gecreëerd in de nauwkeurigheid van de sensor, het kan zelfs voorkomen dat door de continue opbouw van waterstof ionen in de vulvloeistof er door scheuring lekkage ontstaat van de vulvloeistof waardoor de sensor niet meer naar behoren werkt.
De vernieuwde opzet van de AST2000H2 met een dikke uit een enkel stuk 316L membraam maakt het mogelijk om zonder interne o-ring, lasnaden of olievulling door middel van de “Krystal Bond technologie” een betrouwbare en nauwkeurige meting te leveren.
AST sensors levert de druksensoren met verschillende goedkeuringen zoals TUV en CE met meetbereiken tot 1000bar en verschillende proces aansluitingen en uitgangssignalen.

Geschreven door

Adsensys BV

Adsensys levert en onderhoud verschillende sensoren voor het meten van druk, flow, luchtsnelheid, zuurstof of Ph in de industrie. Hiervoor kunnen complete systemen worden opgebouwd of een enkele sensor met... Lees meer