Bertoli en S.K.S. bundelen krachten voor homogenisatoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bertoli en S.K.S. bundelen krachten voor homogenisatoren

Met trots kunnen wij u vermelden dat Bertoli en S.K.S. haar krachten bundelen voor het leveren van homogenisatoren en onderdelen.
Sinds 1980 levert Bertoli homogenisatoren aan alle gerenommeerde bedrijven in de voedingsmiddelen, farmaceutische, cosmetische en chemische industrie. Met de techniek en technologie van Bertoli, gebundeld met de kennis en service van S.K.S., kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. S.K.S. breidt hiermee haar supermarktconcept verder uit met hoge druk pompen en homogenisatoren.

Onlangs zijn onze product-engineers naar de Bertoli fabriek in Italië afgereisd om hier de homogenisatoren volledig te bestuderen. Hiermee heeft S.K.S. alle kennis in eigen huis en zijn zij in staat om met u mee te denken in uw vraagstuk.

De Bertoli homogenisatoren onderscheiden zich door efficiëntie in productie, capaciteit en onderhoud. De gepatenteerde “Mageritha valve” zorgt ervoor dat u een energie besparing van 30% kunt halen ten opzichte van andere homogenisatoren. Deze klep is duurzaam ontwikkeld en gaat in tegenstelling tot andere 2 keer zo lang mee.

S.K.S. biedt u de mogelijkheid dit zelf te ondervinden. In samenwerking met Bertoli zijn er verschillende test mogelijkheden bij de fabriek of zelfs op locatie. Bent u benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze product-engineers voor vraag en uitleg

Geschreven door

SKS Siersema Komponenten Service BV

SKS is een onafhankelijke adviseur, die geen ander belang heeft dan zijn klanten in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie producten te leveren die hen in staat stellen om beter te presteren.... Lees meer