Beheren van SMART instrumentatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Beheren van SMART instrumentatie

DeviceCare en FieldCare zijn gebaseerd op de Field Device Tool (FDT) technologiestandaard en bieden één universele omgeving voor configuratie, onderhoud en beheer van smart sensoren, actuatoren, drives en remote I/O die de FDT standaard ondersteunen.

Tijdens dit college zal in het bijzonder aandacht worden besteed aan de ondersteuning van de verschillende industriële communicatieprotocollen (b.v. IO-Link, HART, Profibus, Profinet en EtherNet/IP) in combinatie met verschillende interfaces en gateways voor het onderhouden en beheren van smart instrumentatie in DeviceCare en/of FieldCare.

Maak kennis met onze kennis en kom 24 september 2019 naar het Endress+Hauser College Instrument configuratie. Het is de zesde in een reeks van 8 colleges met verschillende onderwerpen.

Locatie & tijdstip:
•Het college vindt plaats bij Endress+Hauser, Nikkelstraat 6 in Naarden.
•Inloop is tussen 12.30 uur en 13.00 uur. Een broodjeslunch staat voor u klaar. Het college start om 13.00 uur en is omstreeks 16.00 uur afgelopen.

Schrijf u vandaag nog in om zeker te zijn van een plekje bij dit gewilde college. Deelname is zonder kosten en u ontvangt een certificaat van deelname.

Inschrijflinkicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Beheren van SMART instrumentatie

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer