AZ plugvalve for HF Alkylation process

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: AZ plugvalve for HF Alkylation process

De AZ twee-weg plugafsluiter voorzien van additionele veiligheidspindelpakking is speciaal ontworpen voor het gebruik bij HF Alkylation en Hydrofluoric Acid processen. Hij is gemaakt van Monel (A494 M35.1 of 35.2) en UOP-goedgekeurd.

Het ontwerp, de materiaalkeuze alsmede productie- en testprocedures zijn in overeenstemming van het UOP proces- en pijpspecificaties HF1, HF10, HF2 en HF20.
Hij is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Type: ISO-FS-HF met ‘Fire Safe’-packingset en Type: ISO-FSN-HF met meervoudige spindelafdichting, separate na-stelling van plug en pakking, voor gebruik in processen met sterk wisselende temperature. De Asme is NPS 1/2” – 24“ / Class 300 en de PT- range bedraagt -29 < T < 220°C.

Andere voordelen zijn: makkelijke nastelling van plug en pakking, vrij van dode ruimten, onderhoudsvrije, zelfsmerende afdichtingsbus, HF-detectiecoating voor lekkagedetectie en het deksel is voorzien van een ISO-boring (DIN ISO 5211).

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:AZ plugvalve for HF Alkylation process

AZ Benelux Special Valves B.V.

Welkom op de bedrijfspagina van AZ Benelux Special Valves B.V., een dochteronderneming van AZ Armaturen GmbH te Mönchweiler in Duitsland. AZ Armaturen GmbH is producent van zelfsmerende plugafsluiters, beklede kleppen... Lees meer