Axflow levert klantspecifieke totaaloplossingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Axflow levert klantspecifieke totaaloplossingen

Wenst u andere flenzen en een frame of zoekt u ook een tank, leidingwerk, kleppen en besturing, kortom een totaaloplossing? AxFlow Systems gaat verder waar de pompleverancier stopt. Van kleine modificatie tot complete installaties. Wij ontwerpen, bouwen en installeren al meer dan 50 jaar totaaloplossingen naar behoefte van de klant en de applicatie. Met AxFlow Systems heeft u één partner voor het gehele proces.

Over AxFlow Systems
AxFlow Systems, dochteronderneming van AxFlow BV, is het engineering ‘Center of Excellence’ van de AxFlow Groep. Met meer dan 50 jaar ervaring als systeembouwer van complete installaties zijn wij uw partner in het leveren van totaaloplossingen.

AxFlow gaat verder dan alleen het leveren van losse pompen, kleppen, roerwerken en doseerapparatuur. AxFlow Systems levert totaaloplossingen in alle marktsegmenten in de vorm van compacte mobiele pompunits tot en met complexe, zeer geavanceerde en baanbrekende productiesystemen door heel Europa. Wij ontwerpen, bouwen en installeren skids volledig in eigenbeheer, naar specificatie van de klant. Pompen, roerwerken, tanks, leidingwerk en besturing bouwen wij samen op een ‘custom made’ frame tot een op zichzelf staande installatie.

AxFlow Systems beschikt over een werkplaats van ruim 3500 m2 voor de productie van complete systemen in roestvast staal en kunststof (PP, PE, HDPE). Daarnaast is er een eigen spuiterij, beitsruimte en werkplaats voor verspaning. Onze eigen engineers, tekenaars en projectmanagers nemen de zorg uit handen en denken proactief mee in de ontwikkelingen, uitwerking en oplevering.

Geschreven door

AxFlow BV

AxFlow B.V. is een gerenommeerde verkoop-, engineering-, en service-organisatie die sinds 1960 gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige speciaalpompen, mixers, doseerapparatuur en complete installaties. AxFlow levert o.a.: –... Lees meer