Automatisch bierleidingen desinfecteren en spoelen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Automatisch bierleidingen desinfecteren en spoelen

Voor iedere horecagelegenheid is het een must om leidingen van bier, spoelmachines, ijsmachines e.d. schoon en vrij van bacteriën te houden. Veelal wordt dit uitbesteed wat op jaarbasis een behoorlijke kostenpost is.

Ozontechniek introduceert een plug & play systeem wat deze taken over kan nemen. Met het groeiend aantal speciaal bieren en de daarbij behorende wisselende aansluitingen is het reinigen nog belangrijker geworden voor de juiste smaakbeleving. Door gebruik te maken van het nieuwe BLDS systeem worden de leidingen snel en goed gereinigd zonder risico van vermenging van chemicaliën. Minder verlies van bier na reinigen en geen biofilm opbouw door automatische spoeling.

Voor brouwerijen is het de ideale manier om efficiënt de leidingen te spoelen voor er een ander bier door de leidingen gaat.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Desinfectie-Techniek

Desinfectie-Techniek is een technische handelsfirma in desinfectie apparatuur voor de voedingsmiddel en- dranken industrie evenals afvalwaterzuiveringen. De systemen zijn niet belastend is voor het milieu en zijn de ideale manier... Lees meer