ATB Automation 100% eigenaar van Bönnekamp

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Sinds 2017 is ATB Automation 100% eigenaar van Bönnekamp B.V. waarbij vanaf heden Bönnekamp als A-merk is opgenomen in het portfolio van ATB Automation.

Bönnekamp levert al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige mechanische componenten. Probleemloos en van constante kwaliteit. Langdurige relaties met de leveranciers uit Azië liggen hier ten grondslag. Allen gecertificeerd conform ISO9001 en ISO/TS16949. En tevens organisaties welke voldoen aan de “code of conduct” van ATB Automation. De vele businesstrips naar Azië maakt het dat ATB Automation een strategisch partner is voor deze leveranciers met veel toegevoegde waarde. Samples van klant specifieke tekeningen worden eerst uitgebreid getest en eerst na vrijgave van ATB Automation start de productie.

Vanaf 1 januari 2019 zijn de Bönnekamp componenten enkel nog verkrijgbaar via ATB Automation. Het vertrouwde Bönnekamp team blijft hierbij werkzaam. Daarnaast zijn ook de medewerkers van ATB Automation inmiddels opgeleid voor de support Bönnekamp mechanical components.

Het Bönnekamp leveringsprogramma kent een productmix van:
– gaffels
– stangkoppen
– kogelgewrichten
Het unieke is de uitdieping van deze mix, hetgeen resulteert in meer dan 600.000 artikelen op voorraad bij ATB Automation. Dit is de grootste voorraad binnen de Benelux.

Voordelen voor de klanten:

De integratie van Bönnekamp als merk binnen de ATB Automation organisatie geeft vele voordelen voor de bestaande klanten van ATB Automation als de bestaande afnemers van Bönnekamp producten.

– Een breder portfolio: one-stop-shopping.
– Levering direct uit voorraad.
– Efficiënte logistiek en distributie van goederen.
– Sterke organisatie en grotere personele capaciteit binnen ATB Automation.
– Communicatie via diverse (social) media kanalen.
– Internationale distributie.

Geschreven door

ATB Automation

ATB Automation is al vele jaren leverancier van diverse kwalitatief hoogwaardige componenten voor aandrijftechniek en besturingstechniek in de Benelux. De productmanagers van ATB Automation zijn gespecialiseerd in de techniek en... Lees meer