APV per oktober vertegenwoordigd door AxFlow

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: APV per oktober vertegenwoordigd door AxFlow

Pompspecialist AxFlow B.V. uit Lelystad heeft een overeenkomst getekend met fabrikant SPX flow voor de distributie van het complete programma APV producten in Nederland en België.

Binnen de hygiënische procesindustrie is APV al decennia lang een van de toonaangevende merken. Het productportfolio omvat een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige pompen, kleppen, warmtewisselaars, mixers en homogenisatoren, speciaal ontworpen om optimaal te functioneren in de moderne procesfabrieken van vandaag de dag. De componenten voldoen aan de meest actuele eisen op het gebied van hygiëne en zijn dan ook uitermate geschikt voor applicaties in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

De toegevoegde waarde van AxFlow B.V. zorgt voor een optimale bereikbaarheid en technische ondersteuning door productspecialisten. De APV producten worden ondergebracht in de nieuwe ‘Food & Beverage divisie’. Vanuit deze nieuwe afdeling vertegenwoordigd AxFlow ook de producten van Waukesha Cherry-Burrell. Deze productgroepen versterken elkaar in de breedte als het gaat om hygiënische toepassingen.

Vanuit het AxFlow Europees distributiecentrum in Lelystad levert AxFlow de APV producten zo veel mogelijk uit voorraad en is het streven om op korte termijn ook voor APV producten een servicegraad van >95% te hanteren. AxFlow Service verleend de onderhoud en reparatie in heel Nederland en België en is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Totaaloplossingen in de vorm van mobiele pompunits tot en met complete systemen worden verzorgd door de engineers van AxFlow Systems B.V.

De kwaliteitsproducten van APV in combineren met de toegevoegde waarde van AxFlow is een gouden greep om gebruikers van APV producten volledig te kunnen ontzorgen.

Geschreven door

AxFlow BV

AxFlow B.V. is een gerenommeerde verkoop-, engineering-, en service-organisatie die sinds 1960 gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige speciaalpompen, mixers, doseerapparatuur en complete installaties. AxFlow levert o.a.: –... Lees meer